بازرگاني سايناويژن بازرگاني سايناويژن .

بازرگاني سايناويژن

مزاياي مخزن پلي اتيلن

تانكر آب هوايي كاربردهاي مختلفي دارد. از جمله كاربردهاي منبع هوا مي توان به برج هاي بلند ذخيره آب اشاره كرد كه در شهرهاي صنعتي مورد استفاده قرار مي گيرند. مخزن آب هوا با نام هاي ديگري مانند منبع آب هوا يا تانكر آب هوا شناخته مي شود.

مزاياي مخزن پلي اتيلن چيست؟

از مزاياي استفاده از مخازن پلي اتيلن مي توان به در دسترس بودن اين مخازن براي خريد، سهولت حمل و نقل، سازگاري براي نگهداري طيف وسيعي از مواد، تنوع قابل توجه در شكل و اندازه، مقاومت در برابر خوردگي بالا و عمر بسيار طولاني اشاره كرد. ; در ادامه اين مزايا را با جزئيات بيشتر شرح خواهيم داد:

مخازن پلي اتيلن  تانكر آب ۳۳۰ ليتري مكعبي عمودي ايستاده  اينجا كليك كنيد . به راحتي در دسترس بوده و خريد و حمل و نقل آساني دارند و به صورت آنلاين و اينترنتي نيز به فروش مي رسند (سايت مخزن ).
قيمت اين مخازن در مقايسه با ساير مخازن ساخته شده از مواد مختلف مقرون به صرفه تر است.
از اين مخازن مي توان براي نگهداري طيف وسيعي از مواد استفاده كرد و با توجه به نوع و تركيب ساختاري آنها مي توان براي اهداف و مصارف مختلف استفاده كرد.

از نظر طراحي و از نظر پلاستيسيته مي توان آنها را در اشكال و نقش هاي مختلف مناسب براي فضاهاي مختلف توليد كرد.
وزن نسبتاً سبكي دارند و حمل و جابجايي آنها آسان است.
در برابر خوردگي بسيار مقاوم بوده و عمر قابل توجهي دارند. برخي از آنها نيز به دليل داشتن مواد ضد UV در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش خورشيد بسيار مقاوم هستند.

اگر مخزن پلي اتيلن براي مدت طولاني، بيش از 10 سال در فضاي باز قرار گيرد و لايه محافظ در برابر اشعه ماوراء بنفش وجود نداشته باشد يا غلظت ضد اشعه ماوراء بنفش در لايه بيروني آن كم باشد، اشعه ماوراء بنفش (UV) خورشيد قادر خواهد بود تركيبات پلي اتيلن را از بين ببرد و آن را از يك ماده سخت و انعطاف پذير به ماده اي سخت و شكننده تبديل كند و اين تغيير احتمال شكستن مخزن را افزايش مي دهد.

نحوه ساخت مخازن پلي اتيلن

مخازن پلي اتيلن  معمولاً با استفاده از فرآيندي به نام قالب گيري چرخشي توليد مي شوند. در اين فرآيند يك تركيب پليمري پودري با مواد محافظ اشعه ماوراء بنفش (UV) تركيب شده و در قالبي دو قسمتي ريخته مي شود. ميزان استفاده از تركيبات محافظ اشعه ماوراء بنفش در اين مخلوط به هدف نهايي مخزن توليدي بستگي دارد. سپس قالب را مي بندند و در فر از قبل گرم شده با دماي مناسب مي پزند.

در طي فرآيند گرمايش، قالب 360 درجه در دو جهت حركت مي كند. اين حركات باعث مي شود كه مخلوط حاصل با ذوب شدن تركيب روي تمام قسمت هاي قالب بنشيند. پس از تكميل فرآيند، قالب به يك اتاق خنك كننده منتقل مي شود كه در آن دما به آرامي كاهش مي يابد و هنگامي كه دما كاهش مي يابد، مخزن از قالب خارج مي شود.

اين فرآيند مخزن آب دات كام را به صورت يك واحد تشكيل مي دهد. در نماي بيروني يك خط مرزي بين دو قسمت قالب مشاهده مي شود كه برخي معتقدند مخزن از دو قسمت تشكيل شده است كه به هم متصل هستند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۵۴:۴۶ توسط:b.gholami موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :