طراحي كسب و كارها در كمپين تبليغاتي
در ميان استارتاپ ها و كسب و كارهاي نوآور گردشگري، علي بابا با جايزه يك ميليارد توماني و طراحي كمپين جالب براي جاباما در ژانويه و اوايل مارس بيشتر به چشم آمد. كمپيني كه بر خاطره و نوستالژي مكان هاي گردشگري آشنا و نام هاي كشور و ويژگي هاي آنها تمركز دارد. از رشت بروني تا گردي جنوبي و… با تاكيد بر همين شعار و نام جاباما.
اما در روزهاي پاياني اسفند و نزديك شدن به اوج خريد بليط و رزرو اقامتگاه، سافارماركت و فلايتيو فعالتر شدند. Sefermarket كمپين خود را با مزيت رقابتي جديد ايجاد كرد. اكنون سفر كنيد، بعدا پرداخت كنيد. امكان سفر اقساطي براي ايرانياني كه روزهاي سخت اقتصادي را پشت سر مي گذارند احتمالاً يك طرح موفق بوده است.
كمپين هاي تبليغاتي و موفق ترين آن ها
هرچند بايد منتظر ماند و ديد آيا آماري از هر يك از اين كمپينها و ميزان موفقيتشان بيرون ميآيد يا نه. اسنپ هم با بيلبوردهاي «پرواز با همون قيمت كه نظرته» تلاش كرد با يك صميميت و لحن خودماني روي مزيت رقابتي قيمتها در اسنپتريپ مانور دهد؛ كاري كه سهكليك با شعار «اين فرصت رو تور كن» و با تمركز بر پكيجهاي سفرش سعي كرد انجام دهد.
اما در خارج از دنياي پرتقاضاي نوروزي، كمپين هاي تبليغاتي متمم ديگري در بخش خرده فروشي تهران راه اندازي شده است. شهر مملو از بيلبوردهاي مختلف بود، از گارانچي كه بر فروش مطمئن تمركز داشت تا اسنپ كه گرد و غبار اسنپ ماركت و اسنپ فود را از بين برد.
در همين حال، شايد بتوان موفق ترين كمپين تبليغاتي نوين ماه مارس و آوريل را كمپين «بود و نبود» اسنپ ناميد. اين كمپين كه با نام و خاطره اسنپ فود همخواني داشت، همان داستان روايي آشنا براي ايرانيان نبود و سعي داشت از يك سو بر تنوع خدمات و محصولات ارائه شده خود و از سوي ديگر بر حضور هميشگي خود تاكيد كند. .
برچسب: ،