بازرگاني سايناويژن بازرگاني سايناويژن .

بازرگاني سايناويژن

تنديس بته جقه مينا كاري پرداز و لعاب ميناكاري

ماده اي است كه براي پوشاندن سطح بدنه هاي سراميكي و فلزي و استحكام بخشيدن به اجسام ساخته شده استفاده مي شود و اين مواد به صورت شيشه هستند. در مورد لعاب مينا تعاريف و گفته هاي زيادي وجود دارد كه رايج ترين آنها ماده شيشه مانند است.لعاب براي ايجاد ويژگي هاي مختلفي از جمله ايجاد سطحي زيبا و غير قابل نفوذ در ظروف در برابر مكان هاي مرطوب و مرطوب و جلوگيري از خوردگي رطوبت در سطح آنها ايجاد و استفاده مي شود. 

انواع لعاب مينا

در ميناكاري از لعاب لعاب براي تقويت و پاكسازي سطح كار استفاده مي شود و برخي از انواع آن عبارتند از:

1. ظروف را در آب لعاب دوغ غوطه ور يا غرق كنيد

2. لعاب (پاشيدن لعاب دوغ) با تفنگ

3. ريختن لعاب بر روي بدنه اشيا توسط افرادي كه كار بلد هستند

4. پاشيدن لعاب بر روي اجسام با نيروي فرار از مركز ظروف

لعاب مينا در كجا استفاده مي شود؟

لعاب مينا را مي توان بر روي اجسام و ظروف ساخته شده از فلز، سراميك، شيشه، سنگ يا هر ماده ديگري كه در برابر دماي ذوب مقاومت مي كند استفاده كرد.ظروفي كه در آنها از لعاب استفاده مي شود به ظروف لعاب دار معروف هستند كه در آن لايه نازكي از لعاب كشيده مي شود و بيشتر مواد آن شيشه اي است و اين باعث درخشندگي و زيبايي سطح مي شود.همين اعمال روي شيشه انجام مي شود و از آنها به عنوان شيشه لعاب ياد مي شود. از لعاب در سفال براي تزيين و زيباسازي اشيا نيز استفاده مي شود كه در اصطلاح به آن لعاب هاي روي لعاب مي گويند كه همان لعاب است. ميناي دندان است.ظروف و ابزار ساخته شده را مينا كاري مي نامند و به افرادي كه در ساخت آن مهارت بالايي دارند نيز مينا كاري مي گويند.

مينا

ميناكاري يك حرفه بسيار قديمي به حساب مي آيد زيرا يك فناوري قديمي با سابقه طولاني ثبت شده در تاريخ است. در گذشته از مينا براي ساخت زيورآلات استفاده مي كردند و با گذشت زمان توانستند ظروف را به زيبايي مينا كاري كنند.تنديس بته جقه مينا كاري پرداز  اينجا  كليك كنيد.

مزاياي لعاب مينا چيست؟

لعاب كه لايه اي بسيار نازك از شيشه شفاف است، روي محصولات سراميكي يا فلزي ريخته مي شود. لعاب ريخته شده روي فلز يا سراميك و سفال زيبايي ايجاد مي كند.

لعاب مينا لايه بسيار نازكي است كه قبل از پخت روي سطح آن ريخته مي شود تا اشيا شفاف شود.

قيمت محصولات ميناكاري شده

قيمت محصولات مينا بر اساس كار انجام شده بر روي آن متفاوت است. اما قيمت ظروف لعابي و اشيايي كه روي آنها لعاب ميناكاري شده براي شفافيت و مقاومت بيشتر آنها گرانتر است.

امروزه از تنديس ها و سازه هاي داخلي به عنوان هديه در مراسم ها و همايش هاي بزرگ به منظور حمايت از توليد داخلي استفاده مي شود. براي ساخت اين تنديس ها كه اهميت بسيار بالاتري دارند سعي مي شود از نقوش زيباتر و شكيل تري استفاده شود و براي براق و جذابيت بيشتر اين هدايا از لعاب مينا نيز براي جذابيت بيشتر استفاده مي شود. بينندگان جذب زيبايي و هنر ايرانيان خواهند شد.

هنر ميناكاري يا نقاشي را مينياتورهاي آتشين و تزئينات فلزي و كاشي با لعاب مينا مي نامند. ميناكاري يا نقاشي هنر نقاشي و تزيين سطح فلزات است كه با چسباندن رنگ هاي روشن به آن تزئين مي شود. مينا صيغه مؤنث مينا در فارسي به معناي بهشت ​​است. مينا به رنگ لاجوردي بهشت ​​اشاره دارد. صنعتگران ايراني اين هنر را از دوره ساساني ابداع كردند و مغولان آن را به هند و ديگر كشورها گسترش دادند. ژان شاردن، جهانگرد فرانسوي كه در زمان صفويه از ايران ديدن كرده بود، به مينا كاري اصفهان اشاره كرد كه شامل نقشي از پرندگان و حيوانات بر زمينه گل هاي آبي، سبز، زرد و قرمز بود.

لعاب مينا كاري در كجا به كار مي رود؟

از لعاب ميناكاري مي توان بر روي اجسام و ظروف كه از جنس فلز، سراميك، شيشه، سنگ يا هر مواد و ماده ديگر كه در برابر دماي ذوب از خود مقاومت نشان مي دهند استفاده كرد.

ظروفي كه در آن ها از لعاب استفاده شده است به نام ظروف لعابي شناخته مي شوند كه يك لايه نازك لعاب كه بيش تر مواد تشكيل دهنده آن از شيشه است كشيده شده و اين كار باعث درخشندگي و زيبايي سطح كار مي گردد.

بر روي شيشه نيز همين اعمال انجام مي شود و به عنوان شيشه لعابي از آن ها ياد مي شود در سفال ها نيز براي تزيين و زيبا كردن اجسام از لعاب استفاده مي گردد كه در اصطلاح به آن مينا هاي بيش لعاب گفته مي شود كه همان لعاب ميناكاري است


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۳۷:۱۶ توسط:b.gholami موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :