بازرگاني سايناويژن بازرگاني سايناويژن .

بازرگاني سايناويژن

مخزن آب ايستاده پلي اتيلن چگونه است ؟

ارتباط بين بقاي انسان و آب غيرقابل انكار است. با وجود پيشرفت چشمگير علم و فناوري در سال هاي اخير، هنوز هيچ جايگزيني براي آب وجود ندارد! از تمدن هاي اوليه تا امروز نياز به وسايل ذخيره آب وجود داشته است. و پاسخ به آن نياز چه بود؟

مخزن آب ظرفي براي ذخيره آب است. توجه و نياز به منبع آب براي ذخيره آب آشاميدني، آبياري كشاورزي، اطفاء حريق، دامپروري، توليد مواد شيميايي، تهيه غذا و بسياري كاربردهاي ديگر مورد استفاده قرار مي گيرد. پارامترهاي مخزن شامل طراحي كلي مخزن و انتخاب مصالح ساختماني و پوشش مي باشد. مخزن آب ايستاده كليك كنيد.

توليد مخازن آب

مواد مختلفي براي توليد مخازن آب استفاده مي شود: پلاستيك (پلي اتيلن، پلي پروپيلن، پلي بوتيلن)، فايبرگلاس، بتن، سنگ، فولاد (جوش داده شده يا پيچ، [1] كربن يا ضد زنگ). از گلدان هاي سفالي مانند ماتكي هاي مورد استفاده در جنوب آسيا نيز مي توان براي ذخيره آب استفاده كرد. مخازن آب راه موثري براي كمك به كشورهاي در حال توسعه براي ذخيره آب پاك هستند.

مخازن آب سازه هاي فلزي متشكل از پايه هاي فلزي (3 پايه يا 4 پايه يا 6 پايه) با يك مخزن بزرگ آب از جنس استنلس استيل در بالا هستند كه به آن برج آب مي گويند و براي ذخيره آب استفاده مي شود. البته براي ساخت اين مخازن مي توان از چوب يا پلاستيك نيز استفاده كرد. برخي از اين مخازن به سيستم آبرساني شهري يا منطقه اي متصل هستند و از 2 لوله براي ورود و خروج آب استفاده مي كنند.

اين چشمه ها با افت فشار آب باز مي شوند تا با استفاده از نيروي جاذبه زمين، آب را به سمت پايين بكشند و كمبود فشار آب و همچنين كمبود آب را جبران كنند. البته برخي از اين منابع به سيستم آبرساني شهري متصل نيستند و فقط براي مصرف سازمان يا شخص نصب مي شوند.

همچنين در برخي موارد (مدل هاي قديمي) اين مخازن جريان ورودي ندارند و بايد از بالاي مخزن پر شوند. فواره هاي آب را مي توان به صورت مستقل و فقط با فلز ساخت و يا مي توان آن ها را در سازه اي بتني با سازه فلزي درون آن قرار داد كه در اين حالت مانند برج است.

منبع‌هاي آب در مدل‌ها و اندازه‌هاي مختلفي در سراسر جهان قابل مشاهده است، مانند منبع آب هوايي (واقع در ارتفاع) و زميني كه مي‌توان آن را بر بام يك خانه براي مصرف شخصي آن خانه گذاشت.

لايه و فوم موجود در مدل‌هاي فوم دار برخي از منبع‌هاي آب باعث سبكي مخزن و جلوگيري از هدر رفتن گرما از طريق ديواره و ثابت ماندن دماي مايعات داخل آن مي‌گردد.

مخزن آب پلي اتيلن

تانكر آب پلي اتيلن همانطور كه از نامش پيداست از پلي اتيلن ساخته شده و در حال حاضر يكي از متداول ترين تانكرهاي توليد شده در ايران مي باشد. مخزن آب پلي اتيلن معمولاً از نظر قيمت ارزانتر از مخزن فلزي است و در برابر خوردگي و زنگ زدگي مقاوم است، اما در برابر ضربه هاي شديد يا شكستگي مقاومت كمتري نسبت به مخازن فلزي دارد.

مخازن آب پلي اتيلن در ايران عمدتا به روش قالب گيري چرخشي توليد و در مدل هاي تك لايه و سه لايه طراحي و ساخته مي شوند. در مدل هاي سه لايه، يك لايه سياه رنگ با جلوگيري از ورود نور به مخزن، از رشد جلبك در مخزن يا آب تانكر جلوگيري مي كند.

مراحل ساخت مخازن پلي اتيلن

اين فرآيند شامل چهار مرحله اصلي است:

1- تكميل فرم صورتحساب
در اين مرحله از فرآيند توليد مخازن آب پلي اتيلن، قالبي كه از قبل به شكل محصول نهايي طراحي شده است، باز شده و مقدار مشخصي از مواد پليمري لازم به صورت پودر در داخل آن ريخته مي شود. نيمه پاييني قالب .


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۱۸:۲۱ توسط:b.gholami موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :