بازرگاني سايناويژن بازرگاني سايناويژن .

بازرگاني سايناويژن

خريد و فروش گلدان ميناكاري

 ميناكاري، ميناكاري يا ميناكاري هنري است كه قدمتي در حدود پنج هزار سال دارد و از صنايع دستي محسوب مي شود. امروزه اين هنر بيشتر بر روي مس انجام مي شود، اما مي توان آن را روي طلا، نقره و سراميك نيز انجام داد. طلا و نقره تنها فلزاتي هستند كه در تركيب با مينا اكسيد نمي شوند، بنابراين مي توانند طرح ها را با جزئيات و با كامل ترين شباهت روي مينا اجرا كنند، در حالي كه ميناي مسي فاقد اين كيفيت است.خريد گلدان ميناكاري به لينك مربوطه مراجعه كنيد.

ميناكاري روي طلا و نقره هنر تشكيل ميناي روي آن از تركيب اكسيدهاي فلزي و چند نوع نمك در دماي بالا (750 تا 850 درجه سانتيگراد) است. كه رنگ ها در طول زمان و بر اساس دما ايجاد مي شوند. امروزه در ايران مركز توليد ظروف ميناكاري در شهر اصفهان است و صنعتگران برجسته اي به توليد ظروف ميناكاري مشغول هستند.

تاريخچه ميناكاري 

تاريخچه اين هنر در ايران به دوره هخامنشيان برمي گردد و در دوره ساساني دچار دگرگوني اساسي شد و به عقيده بسياري از پژوهشگران تاريخ هنر اين دوره اوج شكوفايي هنر ميناكاري است و معتقدند ميناكاري ها بيزانس و به دنبال آن ساير كشورهاي خارجي اين هنر را توسعه دادند و با ويژگي هاي عالي و شگفت انگيز آن از هنرمندان ايراني در دوره ساساني آموختند.

محصولات اين هنر در بسياري از نقاط ايران توليد مي شود. اما اصفهان قطب توليد ميناكاري ايران محسوب مي شود و صنعتگران برجسته اي در اين زمينه زندگي مي كنند.

نزديكترين معناي لغوي مينا آسمان آبي است.

مينا اثري هنري است كه در آن نقوش مختلفي معمولاً با قلم سفيد بر روي ظروف مسي، نقره اي و طلايي حك مي شود. رنگ زمينه زير نقوش معمولاً آبي، سبز و گاهي قرمز است كه اگر با چشم هنر به فضاي داخلي ظروف لعابي بنگريم، ما را به ياد گستره آبي زيباي آسمان مي اندازد. شايد به همين دليل است كه نام اين هنر را مينا كاري مي نامند

زمينه

ميناكاري هنري با قدمت حدود پنج هزار سال است كه براي زيباسازي زيور آلات و ظروف مختلف مورد استفاده قرار مي گرفت. اين هنر تلفيقي از آتش و خاك است كه با هنر نقاشي آميخته شده و نقش هاي زيبايي خلق مي كند. به گفته برخي كارشناسان، پس از مقايسه ميناهاي بيزانسي با آثار ايراني، اين هنر در ايران شكل گرفت و سپس به كشورهاي ديگر رفت. البته آثار باستاني در اروپا يافت شده كه سابقه بسيار طولاني دارند.بازار مينا 

به عنوان مثال شش حلقه طلا مربوط به قرن سيزدهم قبل از ميلاد در قبرس يافت شد كه نمونه اي از ميناي خاتم كاري شده است همچنين مجسمه معروف زئوس كه در يونان يافت شده به پانصد سال قبل از ميلاد مي رسد.

همچنين در مورد لعاب شيشه ميناكاري شده روي فلز. و در حفاري هاي انجام شده در نهاوند يك جفت گوشواره طلا به دست آمد كه شيوه زرگري آن مربوط به قرن هفتم تا هشتم قبل از ميلاد است.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۵۸:۳۴ توسط:b.gholami موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :