بازرگاني سايناويژن بازرگاني سايناويژن .

بازرگاني سايناويژن

تهيه و فروش آلومينات سديم

فروش آلومينات سديم اينجا كليك كنيد. يك ماده شيميايي معدني به شكل پودر سفيد است كه به عنوان منبع موثر هيدروكسيد آلومينيوم براي بسياري از كاربردهاي صنعتي و فني استفاده مي شود. شكل خالص و بي آب اين ماده يك جامد كريستالي سفيد رنگ با فرمول هاي مختلف NaAlO2 NaAl(OH)4 (هيدراته)، Na2O·Al2O3 يا Na2Al2O4 است.

آلومينات سديم تجاري به صورت محلول يا جامد موجود است. ساير تركيبات مرتبط با واكنش Na2O و Al2O3 به دست مي آيند. شكل بي آب اين تركيب از يك چارچوب سه بعدي از چهار ضلعي AlO4 متصل به گوشه تشكيل شده است.

شكل هيدراته NaAlO2·5.4H2O داراي لايه‌هايي از چهار وجهي AlO4 است كه توسط حلقه‌هايي به هم متصل شده‌اند، و لايه‌ها توسط يون‌هاي سديم و مولكول‌هاي آب كه با پيوند هيدروژني به اتم‌هاي O در چهاروجهي AlO4 متصل هستند، به هم متصل مي‌شوند.

اين ماده در تصفيه آب به عنوان مكمل سيستم هاي نرم كننده آب، به عنوان منعقد كننده براي بهبود انعقاد و حذف سيليس و فسفات هاي محلول استفاده مي شود.در فناوري ساخت و ساز، از آلومينات سديم براي تسريع سخت شدن بتن، عمدتاً در هنگام كار در هواي سرد استفاده مي شود. از اين تركيب در صنايع كاغذسازي، براي توليد آجرهاي نسوز، توليد اكسيد آلومينيوم و ... نيز استفاده مي شود. محلول هاي اين ماده نيز واسطه هاي توليد زئوليت ها هستند.

توليد آلومينات سديم

آلومينات سديم با حل كردن هيدروكسيد آلومينيوم در محلول سود سوزآور (NaOH) به دست مي‌آيد. هيدروكسيد آلومينيوم (گيبسايت) را مي توان در محلول نمكي 20-25 درصد در دماي نزديك به نقطه جوش حل كرد.استفاده از محلول هاي غليظ NaOH منجر به يك محصول نيمه جامد مي شود. اين فرآيند بايد در ظروف نيكل يا فولادي كه با بخار گرم شده اند انجام شود و بايد هيدروكسيد آلومينيوم را با تقريباً 50 درصد سود سوزآور آبي بجوشانيد تا دوغاب تشكيل شود.

مخلوط نهايي را در ظرفي بريزيد تا خنك شود. سپس يك توده جامد حاوي حدود 70 درصد NaAlO2 تشكيل مي شود. اين محصول پس از خرد شدن در كوره دوار آبگيري مي شود. محصول به دست آمده حاوي 90 درصد آلومينات سديم و 1 درصد آب به همراه 1 درصد سودا آزاد است.

تهيه آلومينات سديم از سولفات آلومينيوم پايه

 

 عنوان فوق موضوع تحقيقي است كه در سال 2006 منتشر شده است كه متن كامل آن را مي توانيد در اينجا بخوانيد. در اين كار، فرآيند سنتز شامل دو مرحله است. در مرحله اول، BAS با تيمار BAS با محلول آبي كربنات سديم در دماها و زمان‌هاي مختلف به داسونيت سديم تبديل مي‌شود.

در مرحله دوم، آلومينات سديم با حرارت دادن سديم داوسونيت توليد مي شود. در اين مورد، چند نمونه از داوسونيت سديم در دماهاي مختلف در محدوده 600-1100 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه حرارت داده شد.سديم داوسونيت در دماي 320 درجه سانتيگراد با تكامل دي اكسيد كربن و آب تجزيه مي شود. در دماي 500 درجه سانتيگراد، الگوي مربوط به آلومينا انتقالي با پراش اشعه ايكس مشاهده شد. اولين آثار آلومينات سديم كريستالي را مي توان در جامد گرم شده در دماي 800 درجه سانتي گراد يافت، در حالي كه در دماي 1000 درجه سانتي گراد مخلوطي از آلومينات سديم و آلفا آلومينا توليد مي شود.

بنابراين، طرح تكامل فاز تحت گرمايش تدريجي را مي توان به صورت داوسونيت سديم، آمورف، آلومينا انتقالي (گاما/تا)، و آلومينات سديم كريستالي بيان كرد. با استفاده از اين روش، سديم آلومينات كريستالي را مي توان در شرايط ملايم با حرارت دادن سديم داوسونيت در دماي 900 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه به دست آورد.

سنتز با آلومينيوم و سديم هيدروكسيد

 آلومينات سديم نيز از اثر هيدروكسيد سديم بر روي آلومينيوم، يك فلز آمفوتريك، تشكيل مي‌شود. اين واكنش پس از شروع بسيار گرمازا است و با تكامل سريع گاز هيدروژن همراه است. گاهي اوقات واكنش به اين صورت نوشته مي شود:

محلول هاي سديم آلومينات

 ساختار محلول هاي آبي آلومينات سديم و مطالعه پراش پرتو ايكس محلول عنوان مقاله اي است كه در سال 1998 منتشر شده است. طبق اين كار، به طور متوسط، هر اتم Al توسط چهار اكسيژن احاطه شده است كه نشان دهنده غلبه Al است. (OH)4– (aq) در اين محلول ها.ساختار محلي توسط مدل‌هايي توصيف مي‌شود كه داراي يون‌هاي هيدراته منفرد در رقيق‌ترين محلول آلومينات هستند، اما جفت‌هاي يون آلومينات سديم در غليظ‌ترين محلول تماس دارند.

تعداد هيدراتاسيون يون سديم با افزايش غلظت كاهش مي يابد، اما به نظر نمي رسد كه تعداد هماهنگي كلي با تشكيل جفت يون تغيير كند. با تنظيم غلظت آلومينيوم، يك بازآرايي گسترده از شبكه آب حجيم پيوند هيدروژني به دست مي‌آيد كه فاصله پراش جديد را در 3.3 و 3.9 Å افزايش مي‌دهد.

منبع


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۱۶:۵۹ توسط:b.gholami موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :